Fruit gezond bezig
vitamine tekort los het op met groente en fruit en natuurlijke supplementen als aanvulling

 

Als we genoeg groente en fruit en eiwitrijke voeding binnen krijgen zal er niet zo snel een vitaminen en mineralen tekort ontstaan.

Het lichaam slaat in vet oplosbare vitaminen  (A D E K ) allemaal op maar de meeste B-vitamines, die in water oplosbaar zijn laat het lichaam gemakkelijk los.

Door gezonde vetten (zalm sardines walnoten bladgroenten rode paprika) te eten in plaats van verzadigd vet en transvetten, verhoog je de nodige vetzuren en vitamine A en D

Ga voor meer spinazie, asperges, bieten, bonen, eieren, als je de vitamine's  B9 B6 B12 tekort komt, zijn de klachten tinteling, prikkeling, in handen, voeten, extreme vermoeidheid, en hormonale storingen.

Veel spierkramp in de kuit en of tenen wijst vaak op een mineralen tekort zoals magnesium, calcium of kalium, bij veel trainen kan je meer mineralen verliezen maar ook de B vitamines door overmatig zweten.

Dit los je op door bananen, appels, grapefruit, broccoli, donkere bladgroenten, amandelen, hazelnoten, te eten om zo het tekort weer aan te vullen.

Mocht je niet voldoende vitaminen en mineralen per dag binnenkrijgen, door ziekte, of een verzwakt immuunsysteem, dan is het raadzaam extra suppletie te nemen.

Ikzelf werk met de producten van For Ever Green (kijk hiervoor op andere pagina's), dit zijn 100% natuurlijke gezondheidsproducten voor iedereen elke dag, u kunt de producten proberen/testen 

en de Producten van Vitakruid 

 

Vitakruid zijn hoogwaardige Voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden hier onder staan een aantal producten uit het assortiment

Multi Dag en Nacht, Super Greens 100% organisch product , Pre- en Probiotica,

Een complete formule voor de overgang, Dopamine & Serotonine,

Nieuw product is de geheugenformule

Goede Multi tijdens de zwangerschap,

Vitamine B12, Vitamine C,  Magnesium,

en natuurlijk de speciale formules bekend als Atrimove  voor botten, spieren en gewrichten

 

U krijgt advies over de Vitakruid producten en kunt ze gelijk aanschaffen voor eigen gebruik

neem gerust contact met me op:

Ina de Groot Voedingsdeskundige bij:

In Balans Almelo

7601GX Almelo

mobiel te bereiken onder nummer 06-49126636

 

neem dan contact met me op...

 

 

Ina de Groot

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mobiel te breiken op nummer 06-49126636 

 

 

 

Back to top